Copy of CORPORATISTUL complet mic

Descarcă eBook-ul direct din Google Play Books

Raluca Barbu Corporatistul

“Corporatistul” reprezintă piatra mea de încercare. Este romanul pe care n-am crezut vreodată că îl voi scrie, dar care, fără îndoială, a vrut neapărat să fie scris.

După o experienţă de zece ani într-o multinaţională, timp în care scrisul era pentru mine fata morgana, mi-am luat inima în dinţi, trecutul l-am mototolit într-un buzunar şi cu viitorul tatuat pe frunte am sărit fără paraşută, plutind vreme de şase luni în incredibila lume a cuvintelor nerostite, care vor cu tărie să fie auzite. Le-am tradus pe fiecare aşa cum am ştiut mai bine, transpunând liric o poveste corporatistă.

Deşi la prima vedere lasă impresia unui manifest, “Corporatistul” este cu convingere un roman despre regăsirea sinelui,  întocmirea legendei unei hărţi, căutarea iubirii şi abandonarea unui destin fabricat.

Succintă cronica de familie, istorie unei camaraderii şi a unei rivalităţi, poveste de dragoste şi nostalgică reamintire a României la zece ani după Revoluţie, toate înfăşurate într-o atmosferă corporativă ţesută atent cu terminologie specifică, romanul poate însemna regăsire sau deja-vu pentru mulţi corporatişti sau introducere în temă pentru cei care visează la o carieră într-o multinaţională.

 

 

Comandă cartea online:

Librarie.net

Librariaeminescu.ro

 

Raluca Barbu, Raluca Marchis, Terapie prin scris

2 thoughts on “Corporatistul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *